Kwaliteitregister Pedicures (KRP) Code 1688 * AGB code 96004291 * Lid ProVoet 007127 * K.v.K. Gron. 02082928 * Btw.NL 1929.90.135.B01

Copyright ©   Privacybeleid | Algemene voorwaarden

Startpagina.

Specialiteiten.

Cursussen.

Antwoorden.

Foto's.

Contact.

Tel. 0598 625 679
De Voeterie

Medische Pedicurepraktijk

Diabetische voet
Reumatische voet
Spastische voet
Verwaarloosde voet
Sportvoet
Oudere voet
Medical taping
Orthesiologie
Nagelprothese
Nagelbeugels
Medisch Pedicure

ProVoet

Mijn specialiteiten

Als gediplomeerd pedicure- aangesloten als lid bij ProVoet- heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn  beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Diabetische voet

Ruim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie  “Diabetische Voet ” ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen en zorgen voor druk verlichting bij knobbels.

Orthesiologie

Deze specialisatie is van belang voor het ontlasten van diverse druk plekken, met name aan en tussen de tenen en voor het reguleren van de teen stand (bijvoorbeeld bij hamer tenen).

Vilt techniek

Deze techniek gebruik ik om bij hevige druk pijnen aan zowel de tenen als aan de voet direct verlichting te bieden.

Nagelbeugel techniek

Met behulp van metaal of kunststof maak ik een beugel op maat die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Code certificaat

Het code certificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeen massage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Cosmetische voetverzorging

Deze specialisatie staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voeten bad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau !

Nagel styling voeten

Gel of acryl technieken voor reparatie of verfraaiing aan de voeten.

Been harsen

Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 tot 6 weken weg blijven.  

Medisch Pedicure

Ik heb mijn diploma medisch pedicure. Ik kan alle zogeheten risico voeten behandelen, deze kunnen o.a. ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Als medisch pedicure heb ik ook kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagel regulatie en -reparatie en anti-druk technieken.

Pedicure Veendam